Mijn hand
Ze is op wintersport,
Zal je voorzichtig zijn?
Hoop dat je veel lol zal hebben,
en ook beter wordt.
Zodat wij ook een keer kunnen gaan,
lijk mij super, combi van wonderlijk mooi uitzicht.
Plezier en genot,
Nog een rede om hard te vechten.
Glijden op een snowboard.
Heerlijk en fijn.
Je plagen, sneeuw in je gezicht slaphen,
omdat jij je daar toch niet aan stoort.
Ik zal alleen niet moeten blijven staan,
Want krijg zeker terug in mijn gezicht.
Lekker gek, lekker zot,
En elk moment onze levens doen vlechten.
Strand vakantie, lekker warm weer,
samen op het strand.
In Spanje lekker naar de zon.
Of liggen bij een kamp vuur, kijken naar de sterren.
Je overal beminnen,
natuurlijk en vrij,
want schat ik hou je geborgen,
blijf voor altijd met bij mij.
Te weinig woorden om te laten voelen,
het beste, dat wat ik wil en zijn zal voor jou,
Jij die in mijn hart zit geborgen,
voor eens en altijd.
Ik wil je niet kwijt,
je doet jou hart beat bezorgen,
ik blijf dit altijd trouw,
dat wat men met liefde zal bedoelen.
En ik hoef niets te verzinnen,
het beste leven, wij,
het beste voor jou verzorgen,
want de speciaalste, ben jij.
Ik mis je gewoon naast me,
elke dag weer,
Ik zou zo goed voor je zijn, dat weet je.
Ook al ben ook in de leer.
We zouden zo gelukkig kunnen zijn,
ongeacht wat mensen denken of zeggen.
Dingen groot en toch ook klein,
laat ze dat maar eerst uitleggen.
Ik wil je gewoon stevig vastpakken,
je op plaatsen brengen waar je niet eens van kon dromen,
dat we het leven samen aan elkaar plakken,
en zo doende overal komen.
Aarde en water te samen,
laat het goeien mijn lief,
onze ogen samen.
Is als het leven.
Lopen we ieder onze eigen banen,
lees het in de brief,
zijn het combo's, als de namen,
ik wil me totaal aan je overgeven.
Jij neemt mijn hand,
Gaan dwars door elk land,
bergen, dalen,
Weiden velden, oceanen
Kies maar een kant,
We bereiken toch wel een keer het stand.
Naar dat hete strand,
daar waar het hete,
samen komt met het mooie,
en het mooie met het lieve,
het lieve met het wonderlijke,
zal het wonderlijke mengen met het natuurlijke
en het natuurlijke oproept tot genot,
waar genot zich zal laten spreken,
spreken in een taal van golven,
golven van warme sappen,
God wat is het heet,
Sophie, blijf vasthouden mijn hand.