Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Blossem tree
The season of the blossom
Tough they all bloom perfectly
In the end they all will fall
The tree will be empty
For another year
Is this the life
It is the truth
Will we humans settle
To be empty all year
To be blossoming for a week
Saddening actually
The tree won't strive
For the impossible
But we do
It's never enough
More more more
We're idiots
Just ask the Blossom-tree
Reacties op dit gedicht
Wicked Rose vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Vrijdag, maart 09, 2012 17:14
i know, i know
we will never grow
:)
Over dit gedicht
Auteur:
Wicked Rose
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
25 januari 2012
Thema's:
[Natuur]
[Leven]