geliefden Howard Hodgkin
haar rode gezang
neemt mijn groene gelaat
naar een hemel waar god verkrampt,
waar ik me zelfs met zwart inlaat.
waar een lichaam heilig is en de ziel bezweerd.
uit die zee, val ik terug in mijn water
deels verdampt
deels bekeerd