Het leven gaat vooruit
Het loopt maar en het draait maar door
Rond en soepel blijft het draaien
want als het stopt, dan stopt alles
soms hangt het even
maar het blijft draaien
want stoppen kan het niet
uiteindelijk breekt er een tandje af...
het draait nog altijd
maar iets minder soepel dan voorheen
het draait...
omdat het niet stoppen kan...