Twijfel niet,
Mijn keuze ben jij
voor jou blijf ik gaan
Mijn hart schreeuwd naar jou
Mijn hoofd wil jouw schouder
Mijn gedachten verstaan
Jou laat ik nooit gaan
Vertel me alleen wanneer en waar
Via sms een klein gebaar
Of ben je moe en heb je liever rustig aan
Hoe dan ook ik zal daar staan
Voor je, naast je, achter je
Jij, jij die mij al die liefde geeft