Als ik mijn eigen huis heb,
mijn eigen smaak,
Mijn eigen uitlaatklep...
Waar ik mijn thuis maak,
Waar kleuren opbeuren,
en geen foto te veel!
Waar mijn mood alles laat kleuren,
daar waar ik me verveel,
omdat al die rust,
Mij zeker niet onbewust,
kan laten huilen,
en voor even kan schuilen
{...omdat ik dan echt alleen zal zijn}