Ik sta voor de spiegel...
Ik was mijn gezicht...
mijn haar...
mijn huid...
mijn mond...
mijn ogen...
mijn neus...
mijn oren...
mijn alles...
Ik wil anders zijn...
niet mooi...
niet lelijk...
gewoon niets...
Ik stond voor de spiegel...
ik zag mijn spiegelbeeld...
het was maar een droom...
Ik ben er nog.
jammer...