Deze pen
Als gezelschap niet u, maar deze pen
Die ik beheer en die beter luistert
Al is het niet zij, ik beken,
Die ik liefst omhels of
Waar ik liefst mee spreek, al
Heb ik nog enkel gefluisterd.
Maar zij is het wel die me
Vergezeld in wandelingen
Langer dan dit blad, zoals
Reeds gesteld.