Ik vecht lang, voor van alles
Ik hou me sterk, zolang het nog lukt
Zit opgesloten, in een cirkel
Niemand die mij helpen kan
Het is een fulltime ramadam
Periodes dat het oke gaat,
Dat ik denk, ik kom er wel bovenop
Hierdoor sta ik later hogerop
Maar ik zal nooit die ene zin vergeten,
''Het zal altijd bij je blijven''
Geloof me, dit is niet te omschrijven
Ik eet, blijf eten
Expres meer dan dat ik nodig heb,
Ik moet eraan wennen,
En niet weer wegrennen..
Ik doe zo hard me best,
Het voelt als een onhaalbare test..
Het komt telkens weer terug
Het gaat wel een beetje stug
Het mag niet weer gebeuren,
Net nu het goed ging..
Het is te zwaar, te moeilijk en te machtig
Maar ik hoop dat ik het kan overwinnen..
Alleen, want niemand zal me kunnen helpen
Niemand zou het zien, of weten
Ik moet dit echt snel vergeten..