Nu ben ik naar jouw wereld gegaan, zie je me dan nu wel staan?
Jouw trip is maar een kwestie van uren, mijn leven zal wel wat langer duren.
Sta jij dan nooit eens stil, over dingen die ik eens graag wil?
Ooit zal je dan wel begrijpen wat ik met dit alles wil bereiken,
THIS IS THE END!