Jij bent speciaal en bijzonder.
Jij bent zo speciaal en bijzonder, jij bent gewoon mijn wereldwonder.
Jij bent zo teder en lief, jij bent gewoon mijn hartendief.
Jij bent zo lief voor mij, dat ik niks anders wil dan JIJ.
Jij bent zo mooi en teder, dat ik door jou mijn hartje is
bezweken.
Jij bent gewoon mijn kleine hartendief.
Xxx je mannetje