Mijn Hoofd
Er spookt van alles door mijn hoofd,
Waar ik met niemand over praat.
Ik raak er zo van verdoofd,
Dat het niet meer gaat.
Een wervelwind van herinneringen en gedachten,
Vol van verdriet en pijn.
Kan ik nog langer wachten,
Of is het maar beter er niet meer te zijn.