verdronken in de rivier des levens
behoed gekozen voor een andere weg
in het uitsluiten
van het komend avontuur
zit de koestering
der herrinering
vervat
de herrineringen
eerst maar in het zwart wit
krijgen de kleur van
blauw:
voor de tranen die we laten om je gemis
rood:
voor de liefde die je ons gaf
geel:
de kleur van jouw gouden hart
samen begeven ze zich een weg
die ons brengt naar daar
waar jij ons leven kleurde
laat jouw ziel
het penseel der levens nemen
laat hem ons de kleur geven
van geluk in het gemis