Eerste nachtje samen.
Zachtjes voelde ik jou zachte adem langs mijn armen heen.
Zachtjes voelde ik jouw armen over mijn lichaam heen.
Zachtjes voelde ik jou benen en koude tenen tegen mij lichaam aan verdwenen.
Zachtjes legde jij je rug dicht tegen mijn borstkas aan.
Zachtjes legde je, je hoofdje op en om mijn armen heen.
Zachtjes kroel je heel dicht tegen mij aan en ik alleen.
Zachtjes fluister ik in je oor, ik laat je nooit meer alleen.
Zachtjes voel ik jou lekkere lippen op de mijne en zeg je tegen mij, Ik laat jou nooit meer alleen.
XxxxX je mannetje