Lieverd dit is speciaal voor jou.
Ongeveer vier jaar geleden leerde ik je kennen,
Veel chillen, jong, vrij, doen wat we wilen,
Lol samen gehad en bij elkaar geweest,
Maar ik voelde meer,
Meer dan jij wist.
Na een tijdje begon de vriendschap te verwateren en spraken we elkaar niet meer,
Ik verhuisde, een stuk verder weg, en sprak je eigenlijk nooit.
Maar nooit ben jij volledig uit mijn gedachten geweest,
Nooit ben ik jou vergeten, omdat die tijd iets speciaals had.
En afgelopen zomer kwam jij ineens online op msn,
En mijn hart maakte een sprongetje toen jou naam onder in beeld stond.
Ik twijfelde geen moment en ging gelijk met je praten,
Na een tijdje bijpraten over onze levens op dat moment was ik toch benieuwd,
Benieuwd of jij ooit wat voor mij gevoeld had.
Op die vraag kwam een antwoord waar ik heel blij mee was.
Je had altijd nog een zwak voor me gehad zei je.
Met mijn hart vol blijdschap heb ik toen met je afgesproken,
En het was net als altijd,
Ik kon volledig me zelf zijn,
Ik voelde me zo thuis bij jou,
Alsof het altijd al zo had moeten zijn.
Een paar weken later begon ik weer steeds minder van je te horen,
En ik werd eenzaam, en voelde me verrot,
Een gevoel die ik moeilijk kan beschrijven.
Toen de eerste keer dat ik je toen weer sprak bleek dat je het heel moeilijk had,
En dat je niet toe was aan een relatie nog omdat je er geen tijd en geld voor had.
Wat ik natuurlijk begreep.
Nu heb ik je weer een tijd niet gesproken,
Ik droom elke nacht over je,
Denk elke dag aan je,
Wat je zou doen als je nu naast me had gezeten,
Wat er anders was gegaan.
Ik mis je,
Je hebt een speciaal plekje in mijn hart,
Ik zal eeuwig op jou wachten als het moet,
Ik verlang al naar het moment je weer te zien sinds ik bij je huis wegging de laatste keer.
Ik wil je bij me hebben,
En je nooit meer loslaten,
Want jij bent speciaal voor mij,
En dat zal je altijd blijven (ll')