2,5 jaar in de klas
knokken vechten alles voor een toekomst
een kans had ik die direct maar gekregen
toen ik uit groep 8 kwam
ze wisten dat ik het kon waarom zette ze me dan zo laag
2,5 jaar moest ik me bewijzen
is het eindelijk zover?
2,5 jaar mooie herinneringen
mooie gebaren
kort om hele mooie jaren
2.5 jaar gelachen gehuild
samen lief en leed gedeeld
de klas werd steeds meer uit elkaar gehaald
we waren druk
soms irritant
maar nooit tolerant
kan het bijna niet geloven
dat ik strakjes niet meer bij die mensen in de klas zit
maar ik ga het redden
tis tenslotte mijn toekomst en niet die van al mijn vriendinnen/klasgenoten
ik kies voor mijn toekomst!!
ik ga ervoor