Het trilbeesje
Bedrogen, vernederd, mishandeld
een schild voor mn kind,ren
jaren
Manlief, die door falen in de maatschappij
zich moest ontladen
op zn beminden
jaren
Verdoofd,vereenzaamd, verloren
verwaarlozing in mij
jaren
Met trillend lijf, bevrijd
zoekend naar mezelf
liefkozing voor mij
jaren