probeer elke dag te overleven,
vragend waar je bent gebleven..
waarom heb ik je laten gaan,
had er anders een 'wij' bestaan..
wetend dat je de enige bent voor me,
maar nu laat ik je..
het is voorbij, voorgoed..
'k kan niet vechten voor iemand die dat niet voor mij doet!