Heb mezelf weer bij elkaar geraapt
om deze week
weer positief te kunnen beginnen
nee nog niet beter
maar met de woorden
van mijn opa zaliger
opa Nardes
in mijn hoofd
de meeste mensen sterven in bed
dus opstaan
geblazen
net de reacties lezend
de beterschapwensen
dacht ik
even
"dank je wel"
te zeggen
goede morgen
warme groet
Cobie