Ik ben er van overtuigd dat iedereen hier op aarde een rugzak met zich meedraagt met inhoud ..
Dat kan toch niet anders of is het met lucht volgestouwd ?
Ook de mijne draag ik nog elke dag en die was eerst gevuld met veel pijn en verdriet ..
Ik heb hem leeggeschud dat ik het achter me liet ..
Nu heb ik onlangs gevuld met veel liefde, geluk & vreugd ...
Dat loopt een stuk prettiger, dit doet me deugd !
Iedereen mag zien dat ik loop te stralen en dat ik gelukkig ben ..
En niet meer dat ik alles wat ik mee heb gemaakt ontken ..
Want je wilt vooruit kijken in de toekomst wat er komen gaat
Ja mensen, in mijn 31 jaar hier op aard heb ik toch een stuk ruggegraat ...
Genieten doe ik nu van elk moment en van mijn zwangerschap
Zielsgelukkig ben ik dat ik begonnen ben met die nieuwe stap !
2012 word zeker weer een nieuw jaar vol het postieve voor mij ..
Want het verleden laat ik achter mij, dat is geweest dat is voorbij ..
We gaan straks genieten met zijn vieren van & met elkaar !
Het is een droom die gaat uitkomen en mijn man ben ik hiervoor enorm dankbaar !
Hij is diegene die het licht aanhoud op de wegen en we samen bewandelen
Wij hebben respect & liefde voor elkaar, we weten wel hoe we elkaar willen behandelen .
En nu nog kleine drie maanden wachten op ons kindje dat ik in mei ga verwachten ..
Het brengt een heleboel te weeg en gaat veel verzachten ..
Vanaf de eerste dag dat ik het wist dat ik 'n kindje krijgen zou was ik al reuze trots & blij ...
Het is een lang verwachte droom van ons allebei !
Liefs Marianne