Denken.
Ik geniet,
doen wat ik leuk vind.
Dansen in de sneeuw zie ik geniet,
dat zou jij niet doen vrind.
Ik geniet,
van het feit dat ik werk zoek,
zodat ik kan werken, kijk ik geniet,
beschrijf het zelfs in een boek.
Echt ik geniet,
zelfs van de rot momenten,
misschien niet op dat moment, maar achteraf geniet,
ik met leer momenten rollend als centen.
Laten ze kwartjes vallen,
Zelfs die vervelende kwallen.
Die gasten die denken met de wind,
alsof alles gewoon weg komt aanwaaien.
Het is allemaal niet zo zelf sprekend,
Weten ze wel wat leven echt betekend?
Ik geniet mijn vrind,
Omdat een engel oog openers in mij zaaiden.
Ik geniet,
Van mijn leven.
Echt een genot,
om voor jou mezelf te blijven geven.
-16 en ik heb het niet eens koud,
gedachtens aan jou is wat mij warm houd.
Het gevoel van warme onverklaarbare liefde,
Wat zo verklaarbaar is voor jou geliefde.
24 en heb moeite om op der af te stappen,
24 maar altijd al last van gehad,
24 nooit begrepen maar jij hebt het voor mij samen gevat,
Je ben 24, gedraag je daar dan ook naar.
Waarom zeg jij altijd die dingen die mijn hoofd doen spinnen,
Denk ik niet negatief maar als opbeurend.
Ik maak me veel te veel druk om dingen.
Niet alles alleen zeggen, maar daden verrichten, durvend.
Ik moet schijt hebben aan je woorden,
Na ja, als je iets wilt vecht je voor.
Nu snap ik waar jij je aan stoorden,
heb het hopelijk echt door.
Toch? of zie ik het verkeerd?
Het is inderdaad walgelijk om het alleen te denken.
Want met denken kom je nergens.
Kan wel denken, maar een handeling spreek des te meer.
Wattt, heb ik dat geleerd?
Dus zal ik die vaardigheid wat meer aandacht moeten schenken.
Kom vast wel ergens,
in een moment dat tijd zegt: "Hier leer".
Sophie, ik kan gewoon niet negatief denken over je,
wat je ook zal doen.
Jij bent het lichtpuntje in mijn negatief denken.
Jij bent de opener van wie ik echt ben.
Help me verder van dat negatieve denken af, het is te.
Te veel, wel minder als toen.
help mij dat negatieve te krenken.
Zal ik mijn liefde niet alleen uitten met de pen.
All i want in my life is you,
you babe,
I don't want allot in my life,
But the one thing i really want,
willing to do every thing for it,
Cause that one thing is you,
There can't be a thing i would not do for you.
So must stop acting like a weirdo
So let us think positive,
The only negative thing is, without you i can't live.
Thinking positive, so i know i am right.
You're just acting like you don't care,
but still,
i don't believe your act.
In fact,
it is always changing to a other subject.
In a better way for me.