Een mooie rode envelop,
Wacht op mij op de mat.
'Wil jij mijn valentijn zijn?'
Van wie heb ik die nou gehad.
Wachten op een antwoord,
Dat heeft geen effect.
Het kaartje retour sturen,
Dat is ook geen goede zet.
Ik wil het weten,
Weten wie het is.
Dan kan ik weten,
Wat ik beslis.
Al heb ik wel een vermoede,
Er vanuit gaan kan ik niet.
Je moet kijken wat er gebeurd,
En wie je wel ziet.
Ik weet wat ik moet.
Wachten is mijn optie.
Ook al weet ik het,
Over een paar weken nog niet.