Als sterren aan de hemel zijn,
de maan in volle schijn
wil ik zien en vooral kijken,
want bovenal
Zijn zij wonderschoon
afstandelijk en gewoon
bekeken bij de nachtwacht
Sterren kijkend in de nacht
Als iedereen dan slaapt
de muze nog eenmaal gaapt
knippert zij 1 oog open
om weer naar huis te lopen
Zachtjes fluistert zij
Dag sterren en maan
het is tijd om weer te gaan
en tekent hen op rij