Weg met dat denken.
Bijna valentijn,
vind dat zo'n onzin dag,
geef haar/ hem gewoon zomaar wat,
en niet allen op één en dezelfde dag.
toch zal het zijn,
van Mr. Anoniem.
nee gewoon door mij ondertekend,
Omdat dat zo veel meer betekend.
Vergeef al mijn stome dingen,
ik vergeef sowieso al die pijnlijke woorden.
doet zij met wijsheden tringen,
en ben ik een heel ander persoon geworden.
Maar als nog,
heb nog een kleine ding te doen.
Ik begrijp het goed he? ja toch?
Dat is/ was het probleem van nu en toen.
Maar weet nu waar het aan ligt,
of ik dat kan? tga tja zal wel moeten.
Zonder dat heb ik geen zicht,
en zal ik de rest van mijn leven moeten boeten.
Ik heb al genoeg geleden,
tijd om te doen wat ik zeg,
Zeg wat ik moet doen.
Mijn hart weet de wegen,
leid het zo zijn weg,
op een zoektocht naar, is het angst wat ik weg boen.
Toch zijn er van die dingen, die je me zei, hard maar wel lief.
brengen ze mij, op andere gedachten.
Wel richten het wij perspectief,
doet het mijn trots ook weer ontkrachten.
Zeg me een dag,
een dag dat jij thuis bent,
Geef me een lach,
en wordt voor jou die vent.
Geef me een half uur,
en zal bij jou zijn.
Zal ik kijken, zoet en niet zuur.
grote dingen zijn klein.
Kleine dingen zijn daar in tegen,
echt super groot voor het mijn hart.
Dat is zeker het echte liefdes leven,
merkte het al aan de start.
Alles is anders dan ooit ervoor,
niets is zo als ik eerst dat dat het zou moeten zijn.
Maar ik krijg het steeds beter en meer door,
En eerlijk dat voelt best fijn.