De spinnenwebben in jouw hoofd
versluieren, verwarren
Nemen je in beslag
De inzet is zojuist verhoogd
onzekerheid, twijfel
De ziekte slaat zijn slag
Jij bent ineens heel klein
vertwijfeld en verslagen
Hoe zal het verder gaan
Het doet me pijn
je zo te zien
maar ik ik laat geen traan
Jij bent mijn stoere papa
van wie ik zoveel hou
En ik, ik hou me groot
Want ik ben er voor jou