Heb je mijn brieven gekregen
ik heb je er zoveel geschreven
Steeds hebben mijn tranen erin gelegen
waarom ben je niet bij ons gebleven
Ik kan je wijze raad nu wel gebruiken
jou woorden die me vertrouwen geven
Waardoor ik weer in het diepe durf te duiken
en weer durf te gaan leven
Ik wil nog even je woorden horen
die zeggen dat ik het heus wel kan
Die me laten geloven dat ik niet heb verloren
en me weer moed geven dan
Ik luister naar de mensen om me heen
die me helpen weer door te gaan
Toch voel ik me stiekem alleen
bij jou zag ik het vertrouwen ook in je ogen staan
*Ik mis je wijze raad, lieve oom, je woorden die me weer in mezelf lieten geloven. Ik kan ze nu wel gebruiken. Waarom ben je niet meer hier*