ECHTE VRIENDSCHAP
Vriendschap is iets wat nooit kapot kan gaan,
je zult altijd voor elkaar klaar moeten staan.
Veel zullen mensen van elkaar moeten houden,
om een oneindige vriendschap te behouden.
Nooit mag je je vrienden in de steek laten,
na een ruzie moet je het gewoon weer uitpraten.
In de tijden van geluk of verdriet,
een echte vriend verwaarloos je niet.
Het duurt lang op een vriendschap op te bouwen,
want je zult elkaar blind moeten vertrouwen.
Ik hoop dat je ooit een echte vriendschap vindt,
zodat je weet hoe fijn het is, zo'n vrind...