somige mensen denken ja die jongen is verslaafd
maar ze moesten eens weten wat er in mij raast
het is een niet te stoppen gedachtenstroom
dat maakt me moe en maakt me sloom
nu zijn ze medicijnen aan het proberen
om mij tot mezelf te bekeren
geloof me ik heb het echt wel geprobeerd zonder
maar elke keer kreeg ik weer gedonder
je bent te druk doet niet normaal
reageert raar op elk verhaal
kun je niet plannen of de tijd onthouden
waarom kun je je niet inhouden
doe eens normaal man doe niet zo raar
sorry ik heb gewoon wat nodig voordat ik bedaar
het komt niet door mij of wat ik ben
ik heb een hersenbeschadiging dat is wie ik ken
heb een ongeluk gehad zat zwaar in mekaar
daarom ligt mijn denken nu doorelkaar
heb last van premorbideoveractifitijd
ik ben bipolair dat is een fijt
veel te veel gedachten veel te veel gezijk
het zal nog wel even duren voordat ik het berijk
maar ik blijf knokken en aan mezelf sleutelen
ja ik blijf nog wel even aan keutelen
maar neem me niet kwalijk als ik het even niet zie
ik ben bezich zoals je ziet