Hoe oneerlijk is het...
Als al je tijd ineens is vervlogen...
Nog zo'n jong leven wordt ontnomen,
Tegen de natuur in is voorgelogen.
Hun om tijd gaan was nog lang niet gekomen.
Ondragelijk is dit grote verlies.
Geen grotere last met een onbeschrijfelijk gemis..
Niet bevatten hoe onwerkelijk
En hoe oneerlijk dit is !
Opgedragen aan verongelukte Gezin Polane uit Zoetermeer