kleine man
ik zag je...in een droom..
alleen je mond ...
je lachende mond...
ik heette je welkom ..
al was je er nog niet ..
nu je er bent ...
heet ik je welkom..
in mijn groot warm hart ...
mijn hart ,warm ..
als ik je zie ...
je vast houden ..
ik smelt en geniet
geld ken je nog niet
en toch ben je rijk ..
van liefde ...