Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verdriet
Ik wil verzwelken in zelfmedelij
Ik wil verdwalen in gedachtes
Ik wil verdwijnen als een rij
Want 't leven is niet meer van mij
Ik wil verdrinken in verdriet
Ik wil verzuipen in ellende
Ik wil verdorren in het niet
Want verder leven lukt me niet
Ik wil verbrand worden in de hel
Ik wil verhoord worden in de hemel
Ik wil verpletten als een rel
Magere hein komt u snel?
Reacties op dit gedicht
denise vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
denise
Gecontroleerd door:
Wim
Gepubliceerd op:
13 november 2000
Thema's:
[IK]
[Verslaving]
[Dood]