Meer nog wilde hij de ander zijn.
Degene die je niet zou verwachten.
Herkenbaar in het begin,
doch uniek op eigen krachten.
Meer nog wilde zij de ander zijn.
Iemand met elegantie en finesse.
De klasse om te veranderen.
De beste van de beste.
Meer nog wilden zij de ander zijn.
De hel voor alle concurrenten.
Toch, leerde ik ze kennen
als mijn naasten.
Mijn vrienden uit het westen.