Denk je dat als alles voorbij is,
je nog aan me zult denken.
Dat je stil zult staan en
nog aandacht aan me zal schenken.
Denk je dat als het over is,
dat je dan nog met me praat.
Dat ik degene ben door wie
jij graag wordt vermaakt.
Stel dat het eindigt,
alles voorbij zal zijn.
Stel dat ik je beloof,
dat ik niet verdwijn.
Zou je dan van mij kunnen houden,
ook al moet ik wachten tot het eind.
Beloof je mij dan,
dat ook jij niet verdwijnt?