Je bent vaag..
Met humor...
Een glimlach..
En een mooi gezicht...
Maar je bent vaag...
Lief...
Mooi,
en aardig..
Maar je bent vaag...
achter dat lieve,
dat mooie,
dat aardige..
Schuil jij!!
Scheldend...
Vloekend...
Vernederend
En je misselijkmakende gedrag...
Dat is wat ik nu zie...
En niet wat ik zag...
Want je was lief,
Mooi
en aardig...
Liefs Stipje..
12-02-2012