Draaiend in drukte van belang
iedereen rent en vliegt maar een kant op
nergens bij stil staand en nergens tijd voor nemend
het is al met al een groot gedrang
iedereen is maar bezig met zich zelf
Anderen kijken ze niet meer naar
want daar hebben ze geen tijd meer voor
Ze liggen krom onder de druk, de druk van den haag
Ze liggen krom om de rekeningen te betalen
want alles wordt maar duurder
of verwijderd van de verzekeringen
maar de lonen van de mensen stijgen niet mee
is het een wonder dat de wereld harder wordt
Gekeken naar de druk waar we onder staan
Het is jammer dat de algemene tolerantie daalt
en niemand meer een geintje kan warderen
Sta toch eens stil bij wat je hebt
ook al is het maar een minuut per dag
En wordt je bewust van alles om je heen...
Geniet ondanks alles van je leven
Want je hebt maar even....