De mooiste ogen die ik ooit heb gezien,
En ook de leukste glimlach bovendien.
Hij die me altijd aan het lachen maakt,
En ook veilig mijn hartje bewaakt.
De enige aan wie ik alles durf te zeggen,
En ook de enige de me begrijpt zonder iets uit te hoeven leggen.
Jouw gezicht die me precies vertelt hoe jij je voelt,
Je hoeft me niks te zeggen, ik weet precies wat je bedoelt.
Onze gedachten zijn vaak samen één,
Bij jou voel ik me echt nooit alleen.
Met jou samen zijn is echt het enige wat ik wil,
Soms om juist heel veel te praten, of soms ben ik heel erg stil.
Alleen in een bedje slapen lukt niet meer,
Ik ben er aan gewend dat jij naast me slaapt, keer op keer.
Jouw lieve ogen die me in de ochtend aankijken,
Ik zou jou de prijs voor allerliefste willen uitreiken.
Zoveel woorden waarmee ik je van alles kan vertellen,
Maar geen één goed genoeg om mijn gevoel mee vast te kunnen stellen.
Ik zou wel uren kunnen doorgaan met vertellen wat jij voor me betekent,
Maar dat lijkt me nogal vanzelfsprekend.
Ik hou van je.