Wat kan een dichter doen
Als woorden tekort schieten
Om te omschrijven wat hij voelt?
Dus leg je hand maar op mijn hart
En kijk diep in mijn ogen
Om te voelen en te zien
Wat je met me doet.
Want mijn hart slaat sneller
Als jij er bent
En mijn dagen zijn
Zoveel mooier sinds ik je ken
En ik hou van,
De schittering in je ogen
Die me gek maakt
Van je prachtig warme glimlach
Die de wereld zoveel zonniger maakt
Van de rillingen die door mijn lijf gaan
Als jouw lippen de mijne raken
En van hoe ik gevangen in jouw armen
Toch helemaal vrij ben