jij met je opmerkingen die me prikkelen tot en met
ik voel me gelukkig gewenst en heb dolle pret
ik ontplooi me in de omgang met jouw dicht bij
tjsa al een half jaar ben je bezig en maakt me blij
dinsdag kreeg ik een kriebel in mijn buik toen je zei
wat zit je haar toch mooi ik onderbrak je en sloeg je met mijn handschoenen en dacht oh nee overkomt dit mij?
ach get
ik ben echt verliefd en houd van je
ik vertel het je vol overgave
en blijf over de verwarming maar doordraven
oh, nee dit is overtuigend genoeg stil dacht ik zelf
maandag en ik zie je weer en ik durf meer
deze band deel ik met jouw de liefde waarmee ik je onderdelf
echt leuk contact dit keer
maar wat wil ik meer dan dit?