Fijn gevoel
Dit fijne gevoel .
Wat jij me geef.
En ik nu beleef..
Die heerlijke gesprekken.
En elkaar heel langzaam ontdekken..
Ik vind jou echt heel leuk en lief
Je bent echt mijn harte dief
Want we weten, dat we elkaar leuk vinden
En ook elkaar ergens opwinden..
Alleen we geven het nog niet toe aan elkaar
Ik wou dat het was waar.
Ben eigenlijk een beetje aan je verslaafd geraakt
Ik hoop dat ik je gevoel heb losmaakt
En dat we elkaar heel snel zullen ontmoeten
En dat jij mij innig kussend wil begroeten.
Zou dat niet echt heerlijk zijn
Dan ben ik misschien een keer verlost van buikpijn
Kunnen die vlinders eindelijk vrij bewegen
Als ik jou liefde heb gekregen.