Hey mijn lief zoeteke
Vandaag is het weer eens valentijn.
Vandaag is het weer een dag vol liefde.
Vandaag wil ik mijn liefde voor jou nog meer tonen.
Vandaag staan we sterker dan ooit.
Waarom?
We hebben een moeilijke tijd achter de rug,
maar ook nog een moeilijke tijd voor de boeg.
En toch, mijn hart vertelt mij dat wij hier als koppel nog sterker zullen uitkomen.
Waarom?
Omdat ik zielsveel van je hou en ik wil voor altijd de jouwe zijn.
Je liefste