Je bent gevlucht
Kon het opeens niet meer aan
Alles ingepakt en naar mama en papa gegaan
Bijna 40, jij,onze God, het beste van mijn leven,
Heb zoveel voor jou gedaan en gegeven.
Je laat me nu zomaar achter met een baby van 5 maand en een zoon van 13
Die meneer op het moment zelfs niet meer wil zien
Er waren geen woorden, we hadden een reuze fijn gezin
Zo in ons geloofd, van in het begin.
En nu stort ons kaartenhuisje helemaal in.
Praten dat wil je niet
Zo vlug mogelijk scheiden
Je doet me zoveel verdriet
En laat ons allen lijden
Ik geef je tijd, misschien even alles op een rijtje zetten
maar je laat uw kinderen toch niet in de steek?
Alles moet vlug vlug en stelt eigen wetten
Iedereen is kapot en van streek
Wat moet ik doen,
Voor een lach en een zoen
Alles zou ik voor je doen,
Kom aub naar huis, hier is je thuis.
13 / 2 / 2012