Mams gefeliciteerd.
Mams, gefeliciteerd.
vandaag wordt jou leeftijd geëerd.
Gevierd dat je al zolang leeft,
dat we jaren al hebben beleefd.
Heb zoveel van je geleerd al,
je bent er altijd voor ons.
Zelfs als wij gaan door een dal,
is het jou liefde die ons,
Goed doet voelen,
een plekje waar we alles kunnen uiten.
Ik begreep eerst niet wat men bedoelden,
was altijd buiten.
Maar mam ik heb het door,
geknoopt in mijn oor.
Een meid heeft mijn ogen geopend,
nu ben ik weer bewegende, lekker lopend
Hou van mijn familie,
allen liefde vol en goed van aard.
jong oud, de leukste interactie,
voelen ons allen jong, zelfs al zijn sommige bejaard.
Mijn familie is mijn familie,
en zal ze nooit ruilen met wie dan ook.
toch laat het angst na in een fractie,
iedereen gaat een keer op in rook.
Maar zolang het kan,
zal ik genieten,
van mijn opa, oma, zus, pap en man.
Ooms en tantes, nichtjes en neefjes, wie komt mij beaten?
Hoe kloten sommige momenten ook zijn,
Of hoeveel pijn het soms ook doet.
Blij dat ik hier mag zijn.
Niks te klagen, ik heb het goed.
Na ja alleen nog werk,
kan niet zijn dat ik werkloos blijf, lijkt me sterk.
Eenmaal begonnen,
niet meer te stoppen.