Ik verlies de moed,
Kan niet meer verder het gaat echt niet goed.
Waarom nemen ze me alles af,
Ik ervaar het als een straf,
Liggend en dromend gaat het met me bergaf.
Mager wil ik zijn,
En jullie doen me pijn!
Ze hebben mijn weegschaal afgepakt,
En nu kan ik niet meer nakijken of mijn gewicht is gezakt.
Liggen en proberen slapen,
Fijn heb ik al lang niet geslapen.
Ziek en moe voel ik me vaak,
Ik heb het gevoel dat ik hier niet uit geraak.
Je moet me niet controleren,
Niemand moet me dit bijleren!
!
!
!
lees de hoofdletters van mijn zinnen, en dan lees je wat ik graag wil...