Zacht geurende rode blaadjes liggen verstrooid door het huis
Kaarsjes die brandend staan op de tafel verspreiden een zacht vredig licht
Zachtjes speelt een relaxed romantisch deuntje op de achtergrond
Pannen op het vuur verspreiden een explosie aan heerlijke geuren
Een uitvoerig gedekte tafel voor twee staat klaar
Het enige wat nu nog mist.... Iemand om het met te delen...