Het maakt niet uit,
Of het zomer, of winter is,
Onze liefde wordt geschiedenis.
Het maakt niet uit,
Dat het Valentijn is,
Want jij bent altijd mijn lichtje in de duisternis.
Het maakt niet uit,
Of het warm of koud is,
Onze warmte samen is gratis.
Het maakt niet uit,
Wie de allerliefste is,
Want onze liefde is een eeuwige verbintenis.