als het nou wat tussen ons wordt
kunnen we het jaarlijlks vieren op valentijsdag
zoeken naar interesante opmerkingen is een sport
dus een ding is zeker het kan en het mag
alleen moet ik een ander waspoeder kopen
deze jeuk en een nieuwe niet mag ik hopen
en ik ben ook al allergies blijkt na vele niesaanvallen
ach ja alles beter dan zomaar weer tegen hem aan raaskallen
ik heb ook ontdekt dat hij zo eigenwijs is als het maar kan
dat is nou juist wel erg leuk aan hem deze man
wachtend op welke stappen hij nu weer onderneemt of zegt
erop teren dat is pas echt
en ik heb maar steeds jeuk tot over mijn oren
en was gisteren weer eens mijn tong verloren