de zon heeft niet de vorm van een hart
terwijl ze ons wel warmte schenkt
toch voel ik niet de liefde
wanneer ik haar zie
blijf eenzaam
eigenlijk doet het me niets meer
waar hoop ik nog op
dat brandende verlangen
wat voelbaar aan het afkoelen is
voel me eenzaam
zolang ik nog voel
weet ik dat er nog wel een kans bestaat
op het vinden van de ware liefde