Vriendschap
Vandaag op deze mooie dag,
vertellen al de dieren jou hoe blij ik met onze vriendschap ben,
En dat ik je al zo lang ken.
Kijk daarom goed om je heen,
Want je bent nooit alleen.
Elk dier verteld jou een verhaal,
In zijn eigen taal.
Hoor je de koeien die staan te loeien in wei,
speciaal voor jou en mij.
De vogels zingen speciaal voor jou een lied,
Omdat je er altijd voor me bent,
In tijden van vreugde en verdriet.
De ezels lopen hun “ezelsspoor” en blaken je ieders oor,
Dat onze vriendschap heel wat voor me betekend hoor!
Maar de varkentjes krullen hun staart,
En zijn me erg veel waard,
Want zei knorren voor jou in koor,
Ik hou echt wel van je hoor!