vrienden,
vrienden zoals hun.
voor hun ga ik door dik en dun.
vrienden zijn er voor altijd.
dat is de grootste feit.
vrienden horen je te beschermen en jij hun.
voor hun moet je door dik en dun.
je moet met elkaar kunnen lachen en huilen.
vrienden hoor je niet te verruillen.
ruilen is de grootste fout.
daar krijg je geen brons voor en zelf geen goud.
die vrienden van mij.
maken me altijd blij.
ik kan altijd bij ze terecht.
en wij hebben nooit een gevecht.
ik ben ze daar heel erg dankbaar voor.
dit fluister ik zachtjes in hun oor.
jullie blijven voor altijd in mijn hart.
door jullie word het daarbinnen nooit zwart.
ik hou van jullie voor altijd.
dat is mijn grootste feit.
ik zal 24 uur per dag voor jullie klaarstaan.
als jullie prblemen hebben zal ik met jullie meegaan.
ik hou van jullie n ik wil jullie nooit meer kwijt jullie zijn mijn vrienden for ever !!!