Ik ben nog zo boos
ik moet niet eens zoveel meer aan je denken
Ik wil het ook niet meer,
geen aandacht meer aan je schenken.
Jij bent mij echt niet waard,
nooit heb je mij vertrouwd
Al die tijd heb je me gecontroleerd,
maar wel gezegd dat je van me houdt.
Jij hebt mij belachelijk gemaakt
tegenover vrienden en onbekenden
Jij hebt mijn vakantie verpest
door die smsjes te verzenden.
En je werd er blij van,
want mij pijn doen is zo koel
Je gaf geen hout om me,
want je weet dat ik het nooit zo bedoel.
Je wist mijn zwakke plekken
dus bezeerde je ze
Je deed me zoveel pijn,
je hield zoveel van me?
Vlak voor de vakantie uitmaken
en dan niet in het echt
Vind je dat niet wat slap?
tis maar waarvoor je vecht.
Bijna anderhalf jaar
zover had het kunnen komen
Want ik hield echt van je
ik kon over niemand anders dromen.
Oke, die paar dagen waren fout
maar nooit heb je mijn kant gehoord
Toch heb je me meteen zwart gemaakt
en zo een gat in de relatie geboord.
Dat gat wordt niet meer opgevuld,
tenzij.. tenzij.. niets
Ik haat je
dit is niet niets.
Het was mijn schuld aan het begin
maar nu allang niet meer
Wat jij mij hebt geflikt
doet me echt teveel zeer.